Partnereink véleménye

<<< Vissza

Lakatos Zoltán, Truth Kft. 

Lakatos Zoltán vagyok a Truth Kft. tulajdonosa, és a Ferro Sped 2000 Kft fuvarozó alvállalkozója.
Együttműködésünk a Ferro Sped Kft-vel hosszú évekre vezethető vissza, jóban és rosszban is társai, partnerei tudtuk lenni egymásnak az elmúlt időben.

A vállalkozásom részemre egy kiteljesedés, a vállalkozói lét megismerésére van kialakítva. A cégem és saját vezetői képességeim együtt fejlődnek, és egyensúlyoznak a magyar gazdaság adta olykor kiszámíthatatlan viszonyok között.
Számomra elengedhetetlen volt olyan partner, aki ebben a változó világban a munka, és a kiszámíthatóságot biztosítja a vállalkozásom részére. Ezt a partnert hosszas keresgélés után megtaláltam a Ferro Sped Kft-ben.

A fuvarozói piac szabályozottságának növelése, és a munkaerő piac elkeserítő helyzete, a sofőrök önmaguk munkájának felül értékelése nagy kihívásokat jelent számomra, így nagy segítséget nyújt a szakmai támogatás, a teljes logisztika, és a munkavállalóimmal való korrekt kommunikáció.

A Truth Kft dolgozói, nem küzdenek a KKV okozta problémákkal, nagyvállalati környezetben dolgozhatnak kollégáink.
A 2019-es évben hozott vállalatvezetői döntés, amely értelmében a számláink 8 napos fizetési határidővel kifizetésre kerülnek, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy cégem dinamikusan fejlődjön, működéséhez nem kell külső forrásokat bevonni, hogy likviditását megőrizhesse.

Én, mint a Truth Kft ügyvezető tulajdonosa, elégedett vagyok az együttműködésünkkel, javaslom más vállalkozóknak az együttműködést, és a közös jövő építését.

Bányai Gusztáv

2000-es évek eleje óta dolgozom alvállalkozóként a FERRO-SPED 2000 Kft-vel, nyitott belföldi nyerges autóval, ami napjainkban is folytatódik. Ez a hosszú idő, amitől létrejöhetett a közös építő jellegű munka.

Amit részemre biztosítanak:
- folyamatos fuvarfeladatok
- az ország nagy részét lefedő munkák
- olyan irányítók szervezésében, akik nemcsak az elmélet-i hanem a gyakorlatot is és a helyszíneket is kiválóan ismerik.
- szervízháttér, szükség esetén a jólfelszerelt jó szakembergárdával rendelkező műhelyükben megtudják javítani az elromlott járműt.
- amennyiben alkatrészre van szükség a javításhoz gyorsan és kedvezményes áron szerzik be.
- ha mentésre van szükség az út szélén álló autóhoz jól felszerelt műhelykocsijukkal és szakemberekkel nyújtanak segítséget mindezt reális áron.
- a fuvardíjat pontosan időre egyenlítik ki
- ami még könnyíti a munkámat egy példa: a behajtási engedélyt elintézik és én már kész útvonalat kapok meg.

A gondokkal teli hétköznapokat kicsit könnyíti az a tudat, hogy egy stabil jól szervezett céggel dolgozhatok együtt.

Üdvözlettel: Bányai Gusztáv

Hard Trans Kft.

Ferro-Sped 2000 Kft és a Hard- Trans Kft több éves munkakapcsolatot ápol.
Megbízhatóak, precízek, jól felkészült Team- el rendelkeznek. A nehéz helyzetekben, probléma esetén is megoldás- orientáltak ami elősegíti a több éve tartó sikeres együttműködést.

Atrosz Transz Kft.

Köszönetemet szeretném kifejezni ebben a formában, mivel a Ferro-Sped 2000 Kft-nek több mint 20 éve lehetek alvállalkozója! 

A kiváló munkakapcsolat, a segítőkész hozzáállás, úgy a vezénylés, mint a számlázás, a számlák korrekt és időbeni kifizetése, esetleges műszaki hiba esetén a segítség jellemzi ezt a munkakapcsolatot !

Sipos István Zoltán, SF Diesel Trans Kft.

2017-ben kezdtük meg együttműködésünket a Ferro-Sped 2000 Kft-vel alvállalkozóként. 

A kezdetektől fogva partnerként kezeltek minket a hagyományos fővállalkozó-alvállalkozó viszony helyett. Az első nyerges vontató beállása óta zavartalan az együttműködésünk. Korrektnek és megbízhatónak ítéltük meg a céget, így további nyerges vontatókat állítottunk forgalomba, amelyek mind a mai napig jó hatásfokkal dolgoznak. 

A fuvarfeladatok pontosak, ésszerűek és jól megtervezettek. A fuvarszervezők és a vezetés is folyamatosan a rendelkezésünkre áll. A számlázás és az elszámolás pontos és folyamatos, a magyarországi viszonyokhoz képest kiemelkedően gyors. 

Reméljük ez a jó partneri viszony még hosszú ideig ki fog tartani.

Ferro-Sped 2000 Kft - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram